Dietandet.

Teknikträning för första gången för streetworkout igår. Human flag och övningar till muscleups.
Nu ska jag gå en runda till coop o handla protein.. ehh jag menar kyckling. När man dietar ett tag så tänker man mat i protein,kolhydrater,fett, kalorisnålt,kaloririkt,fiber.
Dietandet går bra, väger mindre och mindre. Både strikta kosten och tränandet har gått skitbra!



 
 

2013-08-14 slut och början utav diet.

För ett år sedan ungefär, kanske någon månad mindre hade jag precis slutat med min diet från januari. 73 kilo slutade jag på då.

Ska jag vara ärlig mot mig själv så hade jag en lång kass period efter det, inte pga tappat motivation utan pga att jag hade inte råd med att äta hälsosamt då jag för det första hade en tuff 8~ månaders period då jag levde på minimum ekonomiskt (svalde stolheten och tog till och med lån för att kunna äta till slut). Jag försökte dränka den få mat jag åt i olivolja för att inte rasa i vikt, 1 DL olivolja = 900 kalorier, men fick knappt i mig protein=musklerna minskas. Sedan gjorde jag en del dumma val i den redan svåra situationen vilket jag tagit lärdom utav idag.
Man måste vara ung och dum för att bli gammal och vis!

Det var i mitten utav Maj 2013 jag har kunnat börja styra upp min kost bättre. Jag visste inte om jag skulle börja bygga muskler och äta mer kolhydrater/kalorier eller om jag skulle förbränna fett. Jag valde att bränna fett oavsett att jag förlorat muskler sedan förra året. 71 kilo vägde jag när jag var färdig. Efter det tänkte jag att jag skulle börja njuta utav sommarens tillgångar så som glass och god grillad mat med någon öl osv. Jag höll proteinet i rätt mängd och försökte fortfarande äta de vanliga måltiderna med få kolhydrater.

Just nu arbetar jag deltid och letar heltidsjobb och förra veckan flyttade en utav mina närmsta vänner som jag känt sedan förskolan där vi byggde med klossar och blev jagade utav klassens flickor in i min lägenhet. Här var gott med plats och det blev skitbra hur vi ställde om möblerna i vardagsrummet. Vi båda trivs riktigt bra än så länge och det är bara skönt med sällskap samt så är det kul att jag väger och lagar mat åt oss båda samt tränar upp honom. Han har alltid slappat vid datorn och ätit sig mätt på snabbmat och energidryck, han är INTE van vid att röra sig och äta så bra som han gjort sedan han flyttat in. Jag älskar att laga mat och testa mig fram med hälsosam mat som jag blandar ihopa. Slippa äta och laga mat åt bara sig själv är guld värt, samt så sparar man in pengar på att köpa och laga mer åt gången.
**För och efterbilder kommer jag att lägga upp på honom**

Jag äter för att gå ner lite i fett nu tills 1:e september sen ska jag för första gången på åratal gå in för att bygga muskler seriöst med kolhydrater och mer grundövningar som jag övar in mig på nu (marklyft, kronlyft, bänkpress osv. Jag håller på att förberedda ett schema för att kunna bli så stark som möjligt och utvecklas.
jag har även planerat att börja videoblogga den 1:e, sitter och försöker just nu välja ett bra avtal för en ny mobil som har mycket bättre kamera då min nuvararnde inte duger för videoinspelning.


Jag mätte, vägde och tog foto på mig under tom mage idag.
  • Vikt 74.0
  • Höger lår: 57 cm
  • Vänster lår: 56 cm
  • Mage 80 cm
  • Höger biceps 38
  • Vänster biceps 38
  • Bröst (jäkligt svårt att mäta) 100 cm


 
 
 
 




RSS 2.0