uppdatering

Gått upp lite som var tänkt då jag tagit en "paus" från tränandet och inte räknat kalorier etc. Jag försöker att äta så mycket protein under denna 4 månaderspaus som möjligt, men tänker inte lika mycket på att det ska vara magert etc. Hållt i gång träning upp och ner men mellan 2-4 dagar i veckan. I små perioder långa PW på morgon. 2012-12-10 är datumet. Efter Nyår börjar allvaret igen som det ser ut nu. Ska klara de där 40 kg i hantelpress. Ligger nu på ca 27 kg men försöker låta bli att köra hantlar just nu så att jag kan längta till efter nyår. Varit uppe i 6 reps 37kg precis innan paus. 8 st pull ups klarar jag på rätt humör idag och 6-8 st innan paus.
Armar går bra som vanligt.
Gått på ett Crossfitpass förra veckan. Det var lagom och bra börjat tills all cardio börjar komma igång. Ska fortsätta någon gång sådär är tänkt. Jag hoppas snart jag kan börja arbeta inom träning. Vill så mycket!  Jag vet att jag hade blivit bra på det bara jag fick en chans!






Denna bilden under är från efter crossfitpasset. Man får väldigt bra pump då det är små snabba rörelser hela tiden. Träna inte mage eller rygg dagen före. Inte ben för den delen heller! haha

 

RSS 2.0